Най-добрите цени за хостинг услуги днес!

Черен ПетъкДнес имате възможност да се възползвате от уникално ниски цени за уеб хостинг от най-добрите компании в бранша. Тук сме приготвили за вас невероятните оферти, на които сме свидетели днес. Побързайте, защото няма да имате втори шанс да закупите хостинг на толкова ниски цени.

Ще започнем с офертите една по една, не пропускайте да научите повече за всички изброени компании.

Host1Plus с отстъпки до 60%

Host1Plus е една от най-сигурните уеб хостинг компании в последните години. Използвам услугите им от доста време и до момента нямам и не съм имал никакви проблеми. Изключителни професионалисти, препоръчвам ги на всички.

Всеки един Cloud Hosting план може да бъде закупен днес с отстъпка до 60%, като офертата е валидна при заплащане на таксата за от 1 до 6 месеца, но не повече.

За всички VPS планове без Amber днес получавате 30% отстъпка при заплащане на таксата за от 3 до 6 месеца. За тази оферта използвайте промо код: BLACK30.

Любителите на споделения хостинг могат да се възползват от 40% отстъпка от всеки план, използвайки промо код: 40OFFWEB.

Вземете вашата отстъпка от Host1Plus сега от тук!

Interserver с 50% намаление

Друг доста популярен и стабилен хостинг провайдър е Interserver. Тук също не съм имал проблеми и препоръчвам услугите им.

Това се случва веднъж годишно – най-голямата уеб хостинг разпродажба на Interserver. Сега имате шанс да поръчате споделен хостинг за само $2,50 на месец. Не пропускайте тази възможност!

Възползвайте се от 50% отстъпка за споделен хостинг от Interserver!

До 70% отстъпка от Siteground

Siteground е една от най-добрите хостинг компании, където работят само професионалисти. Много лесно може да се убедите в качеството, което ви предлагат. Горещо препоръчвам тази компания особено днес, когато цените са невероятно ниски.

Днес ще може да закупите всеки споделен хостинг план с уникална отсъпка от 70% при заплащане за 1 година. Възползвайте се сега и пуснете своя сайт онлайн за броени минути. При Siteground вашият сайт ще бъде много по-бърз и по-сигурен, като ще може да се възползвате от тяхната професионална поддръжка 24/7. Няма какво да чакате, действайте сега!

Черен Петък и 70% отстъпка за споделен хостинг от Siteground сега!

Други хостинг компании с големи отстъпки днес

Ако желаете да научите и за други надеждни хостинг компании, които са се включили в Черния Петък и са намалили значително цените си, просто прочетете статията ни за избор на уеб хостинг или директно може да разгледате нашата таблица с най-добрите хостинг компании и да използвате прилежащите бутони за да проверите офертите им директно на техните сайтове.4 коментари

 1. Надявам се и тази година да има оферти на черен петък, защото ще трябва да сменям хостинга ми. Hostgator не струват.

  • Деян Петров

   Има доста оферти, изчаквам последните компании да ми изпратят техните и ще ги публикувам всички в един пост.

 2. Офртата за black friday на Siteground е добра. Някакви отзиви за тях?

  • Деян Петров

   Като цяло Siteground напреднаха доста в последните няколко години и вече са сериозен лидер на пазара, така че определено си заслужава инвестицията, особено когато е и с толкова голяма отстъпка.