Black Friday 2018 – Възползвайте се сега!

Както всяка година, така и тази, отново ви предлагам най-добрите оферти за Black Friday 2018 в уеб хостинг индустрията. Не губете време, защото тук отстъпките са реални, но и времето им е ограничено. Така че започвайте да разглеждате и изберете най-доброто решение за Вас и Вашия бизнес сега!

Топ предложението тази година е TMDhosting

Black Friday оферта на TMDhostingТази година от TMDhosting са се постарали и промоцията, която предлагат, е наистина невероятна. Само за $1,99 на месец може да закупите едногодишен план за уеб хостинг и да използвате услугите на една от най-добрите компании в момента.

Друго удобство е, че имате 60-дневен срок да тествате услугите им и ако не сте доволни, те ще ви върнат парите. Звучи невероятно, нали? Но това е факт!

Можете да изберете местоположението на своя сървър от следните страни: Америка, Англия, Холандия, Австралия, Япония и Сингапур. В пакета е включен cPanel и безплатен домейн завинаги, докато сте клиенти на компанията, разбира се.

Аз съм техен клиент от няколко години и съм изключително доволен. Определено мога да заявя, че uptime 99,99% е факт.

Това е най-изгодната оферта за тази година, така че не губете повече време, а закупете своя хостинг план сега на най-добрата възможна цена!

Друго сериозно предложение е това на FastComet

Black Friday оферта на FastCometКолегите от FastComet също са подготвили добра оферта, но при тях, както и при много други компании, най-изгодната цена е за 3-годишен план. Тогава месечната такса ще Ви излезе $2,15. Тук имате на разположение точно 45 дни за да направите тест на услугите им и ако не сте доволни, което не виждам как може да се случи, тогава ще Ви бъде възвърната сумата.

Аз лично използвам техните услуги от няколко години и съм повече от доволен, определено 99,99% uptime е нещото, което би Ви заинтригувало. Също така и тук получавате cPanel и безплатен домейн завинаги, докато сте клиент на компанията.

Може да избирате от следни локации на Вашия сървър: Америка, Англия, Германия, Холандия, Япония и Сингапур.

Не губете повече време, изберете Вашия уеб хостинг план сега и спестете пари!

Последната ми оферта за тази година е Bluehost

Black Friday оферта на BluehostБронзовото отличие в класацията ми отива при Bluehost, не само защото цената на споделен хостинг план от $2,65 на месец е валидна при закупуване на 3-годишен план, но и заради липсата на избор от локации. Тук всички сървъри са разположени на територията на Америка.

Тук също получавате cPanel и безплатен домейн, но само за първата година. Друг критерий, който нарежда Bluehost на третата позиция тази година е, че срокът за тестване и връщане на парите е най-кратък от изброените компании, а именно – 30 дни. Разбира се, това не е никак малко време за да добиете представа от услугите им.

Личният ми опит с тях датира от най-много години, в сравнение с останалите компании. Определено съм много доволен от услугите им, но избора на локации не ми позволява да се доверявам на тях за проекти, които имат нужда от сървър в Европа.

Заключение

Надявам се и тази година да съм Ви бил полезен и да успеете да откриете най-добрия уеб хостинг план за Вашите нужди, естествено на най-добрата възможна цена. По-добри цени и оферти няма да има през цялата година, така че не се чудете дълго!