Най-добрите цени за Хостинг през 2017 г.

Започва така наречената мания “Черен Петък” и в уеб хостинг индустрията. Тук ще може да проследите и да получите уникални оферти от най-добрите хостинг компании в света. Това се случва веднъж в годината, така че не е за изпускане. Имате уникалната възможност да спестите сериозна сума пари, ако се възползвате от изброените по-долу промоции.

Американската компания – A2Hosting

A2Hosting оферта за Черен ПетъкАмериканците предлагат изключителни цени за “Черния Петък” – 67% отстъпка или споделен хостинг за само $1.98 на месец, използвайки бонус код HUGE67. Големи отстъпки има и за VPS плановете – 50% с промо код CMVPS, както и за риселър плановете – 40% с промо код RSL40. Други екстри са безплатен SSD диск, cPanel, връщане на парите ако не сте доволни и изключително подготвен екип за поддръжка. A2Hosting е създадена през 2003 година и предлагат сървъри в САЩ, Холандия и Сингапур. Времето на работа на вашия сървър е гарантирано на 99,9%.

Вземете сега отстъпка до 67% за избрани хостинг сървъри от A2Hosting!

Американската компания – iPage

iPage оферта за Черен ПетъкУникална промоция: 75% отстъпка за хостинг плановете и $200 в кредити за реклама. Има възможност за 30 дни гаранция и връщане на парите ако не сте доволни. Също така ще може да се възползвате и от безплатен инструмент за изграждане на сайтове, 1000 безплатни теми, безплатни маркетинг инструменти, vDeck контрол панел и други. Сървърите на компанията са базирани в Съединените Американски Щати, а самата компания е създадена през 1998 година. Времето на работа на вашия сървър е гарантирано на 99,9%.

Вземете вашата отстъпка от iPage сега от тук!

Американската компания – Bluehost

Bluehost оферта за Черен ПетъкКонкурентите от Bluehost също не са за подценяване, тъй като са доказини специалисти в тази област. Тяхната оферта е хостинг сървър за $2.65 на месец с допълнителни инструменти с до 60% отстъпка. В офертата е включен и безплатен домейн и cPanel, като имате право да се откажете до 30 дни и да ви възвърнат сумата. И техните сървъри са базирани в САЩ, а компанията е създадена през 2003 година. Времето на работа на вашия сървър и тук е гарантирано на 99,9%.

Вземете уникалната оферта от Bluehost от тук!

Американската компания – FastComet

FastComet оферта за Черен ПетъкFastComet ви предлага отстъпка от 30% от всички планове за споделен хостинг с промо код BLACK30 и VPS и Dedicated сървъри с промо код SERVER30, както и много други екстри като безплатен домейн завинаги, cPanel, SSD, дневни и седмични бекъпи и други. Тук имате 45-дневна гаранция, през който период имате право да се откажете и да получите обратно парите си. Създадена през 2013-та година, компанията предлага сървъри в Америка, Англия, Холандия, Германия, Япония и Сингапур. Времето на работа на вашия сървър тук е гарантирано на 99,99%.

Вземете вашата отстъпка от 30% от FastComet сега!

Българската компания – Siteground

Siteground оферта за Черен ПетъкБългарската компания Siteground ви предлага отстъпки до 70% както и много други екстри като безплатен SSL, cPanel, SSD и други. Тук също имате 30-дневна гаранция, през който период имате право да се откажете и да получите обратно парите си. Създадена през 2004-та година, компанията днес е лидер на световния пазар, предлагайки сървъри в Америка, Англия, Холандия и Сингапур. Времето на работа на вашия сървър и тук е гарантирано на 99,99%.

Вземете вашата отстъпка до 70% от Siteground от тук!