Касперски Антивирусен Софтуер

Лого на КасперскиKaspersky Anti-Virus е един от най-добрите избори за антивирусен софтуер за Windows. Неговата способност да търси и унищожава зловреден софтуер, без значение дали е познат или новопоявил се, е удивителна. Въпреки че това е продукт за начално ниво на сигурност, той притежава повече качества, отколкото подобни продукти от същата категория. Например, при някои от конкурентите на Касперски липсва антифишинг защита и автоматично откриване при свързване на устройства като “флашка”, принтер и други.

Защитете сега вашите компютър и лични данни с Касперски!

Предимства:

  • Най-добри оценки от тестови опити в независими лаборатории.
  • Много добри показатели при тестовете за блокиране на зловреден софтуер от PCMag.
  • Отличен резултат от моя антифишинг тест.
  • Полезни за сигурността бонус инструменти.

Недостатъци:

  • Цялостното сканиране, до известна степен, отнема повече време от средното.
  • Обслужването е достъпно чрез имейл, телефон и онлайн-чат само 18 часа на ден.

Характеристики на програмата

Инсталирането на продукта става с едно щракване. След проверка за нова версия, просто натиснете бутона “Install”. След като инсталирането завърши, активирайте програмата с вашия регистрационен код или използвайте опцията за 30-дневен тест период.

Касперски Антивирус

Най-важната функция на Kaspersky Anti-Virus или на който и да е друг антивирусен софтуер е способността да открива вирусите, да ги премахва и да избягва следващата им поява. Касперски защитава от всякакъв вид зловреден софтуер, включително и “spyware”, “rootkits”, “security exploits” и “ransomware”. Програмата защитава от “malware”, предпазва от кражба на лични данни и “phishing”, и гарантира онлайн финансови преводи, и всичко това в реално време.

Kaspersky може също да неутрализира “keyloggers”, които контролират физическите бутони на вашата клавиатура, за да уловят вписвания, пароли и номера на кредитни карти. Виртуалната клавиатура на софтуера позволява да въведете тази важна информация директно на екрана, като заобиколите физическата клавиатура и предотвратите “keylogging”. Касперски също осигурява и антифишинг защита, която предупреждава за сигурността на сайтовете в онлайн търсачките и блокира достъпа до злонамерени сайтове. Един лиценз може да защитава 1 или повече компютри с Windows за срок от една или две години. Има и възможност за единичен лиценз, който да използвате едновременно на настолния си компютър, на лаптопа, на таблета и на смартфона си. Дори е включена функция, с която може да откриете изгубения си телефон или таблет.

Допълнителни инструменти на Касперски

Помощ и поддръжка

Лицензираните потребители на Kaspersky Anti-Virus получават стандартно обслужване за грешки, възникнали при инсталацията, конфигурацията или функционалността на продукта. Специално обслужване е достъпно на допълнителна цена, обикновено при помощ с мрежи, инсталация на продукта и премахване на вируси и шпионски софтуер. Също може да създадете предварително системни отчети, за да помогнете на техниците да определят по-лесно вашия проблем, така че да загубите по-малко време по телефона или в онлайн чата.

Ако не е толкова спешно, може да представите проблема си, използвайки уеб-форма от обслужващия портал на Касперски. Също така можете да се обадите по телефона или да пишете в чат на живо с техниците по обслужването всеки ден от седмицата (обслужването е достъпно 18 часа на ден).

Заключение

Kaspersky поддържа изключително ниво на защита, производителност и използваемост. Многобройните характеристики на софтуера ви помагат да поддържате вашия компютър и лични данни предпазени от увреждане. Обслужването е на високо ниво. Касперски е един от най-популярните софтуери за антивирусна защита, затова не се колебайте, а защитете вашите устройства и лични данни сега!

Купи Касперски Сега!